Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Tényleg lehet? Ha igen hogyan?

Tényleg lehet? Ha igen hogyan?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy van egy xbox 360 slim-em és mivel kevés a pénzem kichippeltettem. RGH-s és azt hallottam, hogyha valahogy összekötöm a PC-mel akkor tudok az xbox-omon úgy netezni és LIVE-ozni, hogy a Microsoft ne vegye észre, hogy ki van chippelve és ne bannoljanak a szerverek?

2015. júl. 12. 23:58
 1/2 anonim ***** válasza:
szerintem csak valami firmware-es dolgot kell csinálni, nem leéé hozzá folyamatosan PC. Nézz utána, nem várhatod hogy ilyen helyen kérjél ilyen "piszkos" ügyletekhez tanácsot.
2015. júl. 13. 02:12
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Viszont annyit hozzátennék, hogy ennél kényesebb, rondább kérdések is vannak :D
2015. júl. 22. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!