Nem megy a pendriveom. Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
Azon kívül, hogy kidobom a szemétbe??
2010. márc. 4. 13:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Kiteszed dísznek. Mégis mire gondoltál mit lehetne vele csinálni? Mert javítani nem lehet, hacsak nem tört ki a csatlakozója (olyat már javítottam sikeresen).
2010. márc. 4. 13:29
 2/5 anonim válasza:
100%
Talán ha kicsit pontosabban leírnád mi a gond, akkor lehet tudnánk segíteni! Mi a baja? Nem ismeri fel a gép? Vagy csak nem tudsz rá másolni semmit? Ha felismeri próbáld meg formatálni, de előbb nézd meg egy másik gépen, ha ott működik, akkor a te gépeddel van a gond!
2010. márc. 4. 13:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Próbáld ki különböző gépeken, aztán ha nem megy, formatáld, ellenőrizd mint meghajtót, próbálgasd, ha végképp nem megy, csak akkor dobd ki. Tényleg bármi baja lehet, amit könnyen lehet orvosolni.
2010. márc. 4. 13:51
 4/5 anonim ***** válasza:
ha garanciális, kicserélik. a mhelyemen már egy csomó kingston pendrive-ot ki kellett cseréltetnem, mert gyárilag voltak vacakok.
2010. márc. 4. 14:14
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát a gép sem ismeri fel ... de már nem is villog mikor bedugom a gépbe, pedig régen villogott, szóval formatálni nem tudom, már lehűtöttem, meghajszárítóztam... am. volt régen is egy pendrive-om ami ugyancsak ezt csinálta és most elővettem és ment igaz nem mindig többször be kellett dugni de végül ment :P
2010. márc. 5. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!