ForesT* kérdése:
Miért nem észleli vagy reagál rá?
Figyelt kérdés
Van egy WEG SP750W - 5.1-esem és sajnos a távirányítója eltört, egyszóval az alaplapnak annyi.. Vettem egy univerzális távirányítót ami tényleg sok eszközt tud kezelni, de ezt valahogy nem, vagy csak én vagyok annyira szerencsétlen, hogy nem tudom beállítani.
Ez lenne a távirányító amelyiket szeretném beprogramozni az 5.1-re, de már 3x végigfutott az automatikus keresés, már próbáltam a kód keresést is, kiadja a kódot, beütöm helyesen és mentem, aztán nem reagál semmit sem, meg sem mukkan, mozdul a led az 5.1-en.
2015. júl. 10. 14:55
1/3 anonim válasza:
Alighanem ez szívás. Főleg, mivel egy noname rendszer.
3/3 A kérdező kommentje:
És akkor több mint valószínű egy távkapcs sem tudja kezelni, mi? :D Hát nem tudom, hogy meglehetne-e javíttatni az eltört alaplaposat, nekem max annyira kellene, hogy aux-ra át tudjam rakni és hangerőt váltani, ennyi kellene csak :D
2015. júl. 10. 15:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!