Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Laptop filmekhez, sorozatokhoz...

Laptop filmekhez, sorozatokhoz, stb?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Egy 15 éves lány vagyok és mivel a testvérem egész nap a gép előtt ül, úgy döntöttem hogy veszek magamnak egy laptopot, körülbelül 70-80ezer forintot szeretnék költeni rá. Nyilván nem szimulátor játékokkal szeretnék rajta játszani, hanem csak internetezni, sorozatokat, filmeket nézni kellene.

[link]

Ezt néztem, de ha tudtok ajánlani jobbat, kérlek írjátok le :)

2015. júl. 9. 22:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Megertem, hogy nem akarsz jatszani es az igenyeidre a konfig meg majdnem meg is felelne, de miert szeretnel olyan hasznalatra, amihez a minel nagyobb a kijelzo annal jobb, egy szinte legkisebb kijelzovel szerelt lapost venni?
2015. júl. 9. 22:53
 2/5 A kérdező kommentje:
Oszinten azt elfelejtettem megnezni hogy mekkora a kepernyoje..:D tehat tudnal ajanlani jobbat esetleg?
2015. júl. 9. 22:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Mennyid van rá?
2015. júl. 10. 04:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Irta, hogy mennyi...szerintem valami hasznalt 15 vagy 17 inches kijelzoset nezz.
2015. júl. 10. 08:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Ennyiért jó minőségű használt üzleti gép tökéletes, pl HP Probook 6560B,
2015. júl. 10. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!