Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Melyik fejhalgató éri meg...

Melyik fejhalgató éri meg jobban? Razer Kraken USB vagy Plantronics GameCom 780

Figyelt kérdés
Melyik fejhalgató éri meg jobban? Razer Kraken USB vagy Plantronics GameCom 780

2015. júl. 6. 17:35
 1/2 anonim válasza:
Szerintem mindenképp a Razer Krakent válaszd.
2015. júl. 20. 16:16
 2/2 anonim ***** válasza:
Divat márka és hangzásban nem ér fel a Plantronics GameCom 780-788-al mondjon bárki bármit,én amikor a Plantronics GameCom 788-at választottam ami nem sokban tér el a 780-tól,alaposan utána néztem mind három múltjának mind három alatt a Plantronics,Razer,SteelSeries márkákat értem a Razer virtual 3D hangzást tud papíron amit nem lehet kihozni két hangszóróból, a Pllantronics Dolby Digital hangzásával ezek a Headsetek nem érnek fel a Plantronics 1960 óta gyárt Headseteket a NASA-nak is gyártott Headseteket és a mai napig gyárt és ők elismerték a Plantronics profizmusát amit nem lehet akárhogy kiérdemelni.
2015. nov. 15. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!