Megéri manapság egy képcsöves tévét venni?
2015. júl. 5. 22:24
11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.Elgondolkodtam egy kicsit,lehet akkor nem veszek ilyen régi tévét.Erről mi a véleményetek?Akkor már legyen full hd: [link]
2015. júl. 6. 14:38
12/15 A kérdező kommentje:
Bár a hangminőség is fontos,nem tudom...Az igazság az,hogy most fulladt be a régi crt tévém,de annak dolby hangminősége volt,nem tudom,hogy ezek a lapos tévék azt tudják-e.
2015. júl. 6. 14:43
13/15 anonim válasza:
16:9 HD igen, a többi felejtős.
14/15 anonim válasza:
Tudom régi kérdés, de most is olvashatják... Szerintem ma már nem éri meg, nem véletlen hogy csak használtan lehet venni, és nem is képes digitális adást fogni.
15/15 anonim válasza:
Szerintem megéri, nekem is egy 25 éves crt van, magamnak megjavítottam, azóta egész stabil az üzemelése, nem is akarnám lecserélni másra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!