Tudnátok ilyen laptopot ajánlani?
Szóval csak hobbi célra kell, netezgetés meg ilyenek, 3s szeretnék majd rá csatlakoztatni egy wacom intuos pen and touch gépet (rajzpad)
nem szeretnék és nem is tudok sokat rászánni, de egyáltalán nem vagyok képben a laptopokkal ezért is kérek segítséget. Köszönöm a válaszokat!
A 80 ezres kategóriában nézelődtem.
1. Ez nem rossz laptop, nekem is ilyen márkájú van (lenovo, de nem ez a modell). Szerintem nagyon jó márka, kiváló a szervize. Háztól ház ig garanciája van, kijönnek és majd hozzák egyszercsak (2-3 hét). Előre telepített rajta a windows 8.1, annyi a dolgod hogy beállítsd. Most ezt a modellt néztem ki neked, de kereshetsz más lenovo terméket, nagyon rendben vannak.
2. Az asus nagyon dicsérik, így én azt kerestem másik lehetőségnek. Ez a modell egy aránylag jól felszerelt gép, sajnos operációs rendszer nincs rajta. De teljesítményben az árához képest jó. Persze nyilván kérhetsz rá rendszert egész komoly felárban (30 ezer plussz)
3. Ez ugyan olyan, mint az előző, csak van rajta előre telepített windows 8.1, ami egész jó. A 3 közül szerintem ez a legjobb.
Nem keresgéltem annyira komolyan, csak amelyik szimpatikusnak tűnt, azokat. Én személy szerint Lenovo-t és Asus márkájút ajánlok. Ahogy mész feljebb árban, annyival jobb a teljesítményük. De körülbelül 120-130 ezerig nem sok különbség van köztük, sőt gyakorlatilag semmi. Ezek a gépek 150 felett kezdenek komolyan változni teljesítményben, ott már lehet rendesen válogatni. Szóval itt ebben mindegy, szinte mindben ugyan az van, csak hol a memória változik, hol a belső tárhely, esetleg a bluetooth ki lett spórolva.
Nem értek egyet az előttem szólóval, ezek a kétmagos celeron procik igen gyengék, az amd pedig egyenesen kukába való, már egy-egy komolyabb weboldal is térdre kényszeríti.
Ez az első használható darab:
De még jobb lenne, ha i3 processzoros gépet keresne, de ezek 100 fölött kezdődnek.
Nem is azt mondtam hogy feltétlenül ezek a legjobbak. Hanem azt, hogy a Lenovo és az Asus egy elég jó márka.
Amit linkeltél az egész korrekt, csak adj hozzá 30 ezret mert nincs rajta operációs rendszer. Ha összeadod nem feltétlenül éri meg az Asus-hoz képest. Sőt egyáltalán nem érik így meg, mert az a 4 mag nem tud lényegesen nagyobb teljesítményt nyújtani, hogy az észrevehető legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!