Nálatok is elromlott a DIGI TV adása? Bejönnek a csatornák, kijelzi a csatornaneveket, van műsorújság?
Nálunk (BP. VI. ker) tegnap délután óta problémák vannak! Persze hétvégére, hogy még segítséget se tudja kérni. :-(
Összekeverték a csatornákat, de ezt már megszoktuk, hiszen a közmédia csatornasorrendjeitől függetlenül, rendszeresen cserélgetik őket.
Nem jönnek be a csatornák nevei, adatai, a műsor adatai, így nincs egyáltalán műsorújság sem (guide), ezáltal felvenni sem tudok programozva. :-(
A rádió adások is a tévécsatornák között vannak, külön nem jönnek be, mint eddig.
Újra hangoltam a tévével, hátha segít a dolgon, de most még rosszabb helyzetben vagyok, hiszen totál összekeveredtek a csatornák, mert eddig egyéni sorrendben voltak. Most nem tudom sorba tenni őket, hiszen nem írja ki a nevüket. (nincs kedvem papírra kiírogatni hányas csatornánk, milyen adó van, majd a számok alapján sorba rakosgatni)
Az analóg adás pedig olyan szemcsés, néha még vonalkás is, hogy élvezhetetlen. (ezt a konyhában, gyerekszobában nézzük csak)
Én is tapasztaltam Szegeden
ezek szerint nem egyedi az esetem
tegnap éjjel csináltam egy teljes keresést, akkor nem volt jó, ma reggel is és most sem
remélhetőleg megjavul idővel :///
Központi hiba volt a Diginél, a facebook oldalukon jelezték is.
Megjavították, újra kellett hangolni ismét, már kijelzi a csatornaneveket, van műsorújság, a rádiók pedig visszakerültek a rádiók csatornára.
Most rendezhetem a sorrendet újra. :-(
/Mellesleg nekünk nincs külön set top boxunk, a tévéjét használjuk. A CI kártya is abban van a kódolt csatornákhoz. Praktikusabb, mint a STB, mert nem AV-n jön az adás, hanem a tévén, így nem kell még egy külön távirányítót kezelni, ráadásul kihasználhatjuk a tévé összes alkalmazását. (rá van kötve egy jó nagy külső meghajtó azaz winchester, szinte a végtelenségig tudok felvenni rá)
A mindig tévét is befogja a készülék, de lényegében felesleges, mert a kábeltévén is jönnek ugyanazon csatornák.
(92 tévécsatorna van digitálisan, ebből 25 HD, mindez 3000.-/hó hűség nélkül + a Digifilm 300.-/hó)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!