Xbox 360-nál 3led, majd 2 led. Hogyan javíthatnám meg? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Kaptam egy Xbox 360 gépet, mely 3 led hibát jelzett. Szétszedtem, újrapasztáztam. Ezután ha bekapcsolom szintén előjön a 3 led, majd pár másodperc után átvált 2 ledre. 2005-ös gyártmány. Nem HDMI-s. Mivel csak kaptam ezért szeretnék neki adni egy esélyt, hátha itthoni módszerrel meg tudom javítani. Ha pár hónapig működik, akkor az már nekem elég. Valamit tudok tenni, hogy működjön? A 2 ledes problémáról nem sok mindent találtam. Sok helyen azt írják, hogy a hűtőket ki kell pucolni, de ezen a gépen kristálytiszták. Belül nincs sehol por. Előre is köszönöm a válaszokat.

#Xbox #Xbox 360 #3 LED #2 led #2 piros led
2015. júl. 1. 17:33
 1/3 anonim ***** válasza:
A 3led hibát általában a GPU felszakadása okozza.Szervízben megtudják neked csinálni.,
2015. júl. 3. 17:14
 2/3 anonim ***** válasza:
2015. júl. 3. 17:15
 3/3 anonim ***** válasza:

Ne vidd szervízbe. Enyém is volt, és utána bírt kb két hetet. Mondták a baromságot, hogy így magforrasztás, úgy chip csere meg mit tudom én... Erre én fogtam, hőlégpisztollyal küldtem neki 10percig 250fokon, és alkalmaztam ezt: [link]

Ez volt kb 1 hónapja, és a gép kifogástalanul működik :)

2016. márc. 6. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!