Asus R9 280x DirectCU II Top találtam az interneten, nem túl olcsó?
Figyelt kérdés
Használtam találtam a fönt említett videó kártyát. Mindössze 56000 Ft. Miért ilyen olcsó ? Kell félnem a vásártól ? (A srác aki árulja azt írja, hogy 2017-ig garanciában van). Újon, ha jól néztem, 93000 körül mozog az ára.2015. jún. 30. 22:41
1/2 anonim válasza:
Árfolyamfüggő, tavaly októbertől idén januárig 80eFt alatt volt kapható. Mivel a kártya 2014-es, ezért nincs kizárva, hogy ilyen áron vették. Szóval nem kirívóan olcsó, de azért érdemes óvatosnak lenni.
2/2 Osynho válasza:
Találtam 83-ért, a nem top verziója pedig 79. Gondolom csak órajelben térnek el, ami 2 kattintás otthon. Szóval annyira nem olcsó, normál ár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!