Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen fényképezőt ajánlanátok...

Milyen fényképezőt ajánlanátok nekem?

Figyelt kérdés

Olcsót szeretnék, kb. 20 ezer forintosat, ha van hozzá ajándékba memória kártya akkor max 25 ezer legyen. Nincsenek nagy igényeim a felbontást illetően.

Tudjon min 640*480-as videót készíteni hanggal.

Lehetőleg olyat szeretnék, ami van rózsaszínben is :)

2010. márc. 2. 17:58
 1/3 anonim ***** válasza:

ha a 25ezerre rádobsz még egy 5öst kb.

Akkor vehetsz ilyet: Samsung S20 ♥ nekem ilyen van, imádom 10 megapixeles, qrva jó képeket csinál. [4xes optikai zoomos]

Nekem rózsaszín van :)

De van Samsung S15 ez kb 5-6 ezerrel olcsóbb, mint az S20, de csak 8 megapixeles, és szintén van rózsaszínben :D [3xos optikai zoomos]

2010. márc. 2. 20:37
 2/3 anonim ***** válasza:
bocsi, ES20, és ES15 :)
2010. márc. 2. 20:44
 3/3 anonim válasza:
Én most vettem egy Sony Cyber Shot W180-ast. Auchanba 28.000 volt és olyan különkiadás volt,amihez jár egy 2 Gb-os memoriakártya. 10 megapixeles és nekem a fö szempont az volt,hogy akus legyen,ne kelljen mindig elemet venni bele. Meg vagyok elégedve. Videot még nem probáltam.
2010. márc. 3. 05:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!