Fujifilm Finepix s2000hd vagy Nikon Coolpix L100?
Nekem a Fuji kistestvére van (S1500 - majdnem ugyanaz, csak kisebb zoom, és nem tud HD videót, jah és persze kisebb, könnyebb a készülék). Nagyon meg vagyok elégedve vele. Ami nem tetszik benne hogy vakut külön ki kell nyitni egy gombbal ha használni akarod. (Régebbi típusoknál kinyílt magától ha kellett.) Kezdőknek tökéletes a Fuji, de mégsem csak egy egyszerű kisgép. Könnyű kezelni, jó képeket csinál. És később sem kell még egy darabig lecserélned, ha már nem leszel kezdő. (Profi fotósok is dolgoznak ilyennel.) Még ami hátránya az enyémnek (pontosan nem tudom, de szerintem a 2000-esen is ilyen) az, hogy spéci usb csatlakozója van. Nem elég hozzá egy sima mini usb kábel, mert annál kisebb kell és olyat nem találsz akárhol. Összességében én nem bántam meg, hogy inkább a Finepix-t vettem meg.
A csomagban USB kábel, AV-kábel (tv-re tudod kötni), szoftver, használati (papíron és cd-n), nyakpánt, védőkupak az optikára, 4 elem, és 1 év gari van. Edigital-ban vettem 40ezerért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!