Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Autóhifi rendszer összeállítás...

Autóhifi rendszer összeállításán segít valaki?

Figyelt kérdés
Komplett rendszerre gondolok (mélyláda, hangszórók, erősítő stb.) általában hiphop és discot hallgatok, tetszik az szép mély hangzás. Árban olyan 300ezerig gondoltam. Köszi előre is. Golf5öm van ha ez számít.

2015. jún. 27. 14:32
 1/3 dirtboy ***** válasza:

segítek ha olyan hifit szeretnél ami szépen szól,kókány milliónyi gagyi hangszóró meg ponthegesztés tesztelő hifit én nem állítok össze csak SQ-sat.

golf 5 egyébként nem jó ebből a szempontból,rossz helyen van a mélyközéphangszórónak a kialakítása de ha ilyen kocsi van akkor ilyen van nincs mit tenni.

2015. jún. 27. 14:39
 2/3 A kérdező kommentje:
Persze, olyat szeretnék ami szépen szól azért kértem segítséget hátha van aki ért hozzá. Versenyekre nem szeretnék azért menni vele de egy minőségi szép hangzást szeretnék elérni.
2015. jún. 27. 15:43
 3/3 dirtboy ***** válasza:
válaszoltam a privátra.
2015. jún. 27. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!