Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Vettem egy kis magnó szerűsége...

Vettem egy kis magnó szerűséget, kis szaga lett mit tegyek?

Figyelt kérdés
2015. jún. 23. 00:56
 1/7 A kérdező kommentje:
Ez egy kis digitalizáló.Bedugtam egy adaptert ,3V-ot kapott,csak 150MA-es.fél perc és szaga lett,amikor ég egy elektromos berendezés.Fél percig nem volt jó,majd kigofogástalanúl működik.Az adapter bedugásakor,az elemek nem választódnak le,A vásárlástól 3 napon belül vagyok.Félek nem veszik vissza.Az elem leválasztás hibával.Ismerősöm javasolta "rakjam 5s-ig microba,telefonjával ő is ezt tette,ha kevés 10s.Kiégeti a panelt.szerintetek?
2015. jún. 23. 01:00
 2/7 anonim ***** válasza:

úristen... hány éves vagy?

Nehogy bele tedd... fel robbantod a mikrót meg azt a szart. az elemeket ki kéne venni egy olyan cuccból ha felrakod az adapterre... mivel adaptert is meg az egészet szét cseszi... túl nagy lesz a feszültség.

Vidd vissza garanciáztatni. Mondjad nekik: Bedugtam az xy-n napon szólt egy ideig aztán elkezdett égett szaga lenni. Ezért szeretném ha kicserélnék.

2015. jún. 23. 03:20
 3/7 A kérdező kommentje:
Értelek,de koléga mondta öt másodpercre tette be telóját microba,mert nem akartak neki kicserelni.Így kiégette a panelt.Cserélték.5s nem nagy idő.
2015. jún. 23. 08:24
 4/7 anonim ***** válasza:
Már elnézést, de ha h.lye voltál, és elrontottad, akkor miért várod el, hogy kicseréljék? Pont az ilyen "megoldom okosban" ügyek miatt egyre nehezebb a tényleg gyári hibás készülékek garanciáztatása. Elrontottad, ha kell vegyél újat, több is veszett Mohácsnál.
2015. jún. 23. 09:25
 5/7 anonim ***** válasza:
Erdekes eddig en csak ugy probaltam hogy vizbe raktam es ugy de azert nem ajanlom mert felrobbantod a mikrodat azt kuka. Ha ilyen ugyes csinalja meg neked o :)
2015. jún. 24. 09:56
 6/7 A kérdező kommentje:
Választottam az egyszerűbb utat.Vittem az adaptert és elmondtam ,hpgy jártam.Szó nélkül cserélték.Ott ki is próbáltuk,a kicserélttel működött az adapter.A microro visszatérve:fémet is tartalmazott a műszaju cikk.Lehet felrobbant volna a micro.Állítólag anarikába feljelentettek egy micros céget.Mert a microba szárította a macskát.Az ok:nem volt az utasításba írva,hogy macskàt nem lehet szárítani microba.
2015. jún. 24. 11:00
 7/7 anonim ***** válasza:
xddddddd
2015. jún. 25. 00:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!