Ha veszek egy új gamer laptopot akkor a grafikus kártya vagy a processzor a fontosabb?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam hogy veszek valami jó gamer laptopot de nem tudom hogy a videokártya fontosabb vagy a processzor?Arra gondolok hogy fontosabb az hogy a processzor 2 vagy 4 magos vagy az a fontosabb hogy a videokártya 1gb-os vagy 2?2015. jún. 20. 23:06
1/6 anonim válasza:
A processzor lényegében a legfontosabb integrált videókártyánál, mert hiába 1gb ot ha a sebessége nagyon lassú, bár szerintem inkább gamer pc-t rakj össze mert egy integrált videókártyával jobban megvagy kötve hogy mennyi a grafikus limit.
2/6 anonim válasza:
A videokártya a fontosabb, ha csak a számokat nézed, akkor könnyen rossz laptopot vehetsz
3/6 anonim válasza:
szerintem laptopnal a proci a legfontosabb mivel laptopot eleve nem is jatekra veszi az ember de ha megis akkor ertelem szeruen egy fullos proci melle jo vga tarsul. bar intelnel sokszor integralt van, de szerintem egy core i7 integraltja se eppen egy gyengusz cucc. de amd - nel ha dedikalt radeon vga van az csak jo lehet.
4/6 anonim válasza:
A legfontosabb a rendes minőség, hűtés, garancia, utána jöhet a többi
5/6 A kérdező kommentje:
roli95 igen! Radeon vidikártyája van! Ez most jó? 2GB os
2015. jún. 25. 19:07
6/6 anonim válasza:
a 2 Gb szep szam , de mellette ezer egy fontos tenyezo van. ha az a vga amit be limkeltel akkor igen , az jo darab.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!