Miért árulnak sokan ilyen drágán használt játékokat?
Figyelt kérdés
ps3, ps4 játékokat keresek mindig, és használtakat árulnak pár száz ft-al olcsóbban mint az új... akkor már inkább újat vesz az ember, nem? Legalábbis én használtat nem vennék ilyen drágán.2015. jún. 20. 21:41
1/3 anonim válasza:
Kereslet - kínálat.
Lócitrom - veréb.
Stb.
2/3 JulesM111 válasza:
Bevallom őszintén, én még nem szaladtam bele ilyen kis árkülönbségbe.
Lehet, hirdetés előtt nem nézték meg az aktuális piaci árat, majd tisztul ez is ;)
3/3 anonim válasza:
Azért, mert a magyarok olyan szemetek, hogy ugyanannyiért akarják eladni, mint amennyiért ők megvették...
Ps3 játékok a fő példák... vannak olyan játékok amik már több mint 3 évesek és még mindig 5e ért teszik fel...
Ps4-et még meg lehet érteni, mert az még viszonylag új..
Ui: semmi haza ellenes dolog nincs ebben, csak ilyen a magyar nép...sőt szerintem minden ember
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!