Invitel visszanézős funkciója miért nem működik a tévén?
Figyelt kérdés
IPTV. Eddig minden teljesen jó volt. Az EPG/Guide gombot lenyomva, bejött a 'műsorújság'. Amelyik műsor narancs színnel ki volt emelve, vissza lehetett játszani, benne tekergetni, minden működött. Most ugyanúgy jelezve van színekkel, ki is adja a lehetőséget, ki is választhatom (Felvétel lejátszása), viszont mikor elindul, 4-5 mp-ig fekete képernyő van, aztán visszalép a menübe. Minden (eddig kipróbált) műsornál ezt csinálja kb. egy hete..
Szolgáltatót nem akartam még zaklatni, hátha én rontottam el valamit, vagy másnál is ilyen most :)
2015. jún. 20. 01:42
1/2 anonim válasza:
Áramszüneteknél elő szokott fordulni. Húzd ki a boxot, kb 10 perc után dugd vissza. Ha ezután sem működik, akkor ügyfélszolgálat :)
2/2 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam, és tökéletesen funkcionál minden, mint 'régen'! Köszönöm szépen, nekem eszembe sem jutott! :)
2015. jún. 21. 03:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!