Miért van ez a MineCraftban?

Figyelt kérdés

Az van,hogy van egy túlélő világon(modolt,1.7.10),és mikor rámegyek,hogy "Egyjátékos mód",akkor nem találom a világot.De amikor a .minecraft - saves mappában megnéztem,ott volt az adott világ.(ezt egyébként nem először játssza el).Kérlek Titeket,ha nektek is volt már ilyeb,vagy tudjátok,hogy kell megoldani,írjatok le!

Előre is köszi!

2015. jún. 15. 16:43
 1/5 adventurer111 ***** válasza:
Nekem is volt már ilyen talán az új forge egyik bugja vagy talán a buildcraft vagy optifine chunkbetötöltő kódja lehet. Ha kiírod hogy melyik modok vannak meg neked máris okosabbak leszünk.
2015. jún. 16. 09:13
 2/5 A kérdező kommentje:

Ezek a modok vannak bent:

AirCraft

Balkon's Weapon

Battle Towers

BuildCraft

CodrChickenCore

ComputerCraft

Enchanting Plus

Flans Mod

(+Modern Pack

+Monolith Pack)

GLSL Shaders

(+Lagless Shader)

Industrial Craft 2

Lots of Food

MrCrayfish's Furniture

Nit Enough Items

OptiFine

Rival Rebels

TelePads

UpdateChecker

2015. jún. 16. 10:21
 3/5 A kérdező kommentje:

*Code Chicken Core

*Not Enough Items

2015. jún. 16. 10:22
 4/5 adventurer111 ***** válasza:
Nekem ic2,buildcraft,optifine,forestry,waila,NEI+pluginjai és glsl shader volt bent yshaderrel. Szóval akkor vagy a buildcraft,optifine vagy ahogy ismerem az ic2-söket tőlük is lehet ez a bug vagy talán az új forge miatt. Még kéne valaki aki még találkozott ezzel a buggal. Ja és a laggless shadert feltölténéd valami file megosztóra! Mert ha jól látom az eredeti forrás megszünt.
2015. jún. 17. 09:32
 5/5 A kérdező kommentje:

[link]

Lagless Shader Link

Ja és ha ez segít valamit,akkor ezt már Vanilla MineCraftban is eljátszotta.(és hogy olyan világokkal történik ez meg,amiket gyakran használok)

2015. jún. 17. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!