Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Megéri venni az ebayról 12v...

Megéri venni az ebayról 12v 500w erősítőt?

Figyelt kérdés
[link]

2015. jún. 15. 13:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Én nem szoktam megszívni ilyen dolgokkal az eBay-ről. De érdemes rákeresni legalább a márkára YouTube-on. Mindig lehet találni 1-2 videót amiben mondanak adott termékről pár szót
2015. jún. 15. 14:14
 2/4 dirtboy ***** válasza:

ez úgy néz ki mint egy erősítőnek a távvezérlője.

egyébként a két 0át el lehet hagyni,ez a kínai csoda kb 5 wattot tudhat ennyi pénzért.

alapból 500Wos erőnek már nagy ház kell mert ilyen kis házban nem lehet megfelelően hűteni.

nézz meg egy értelmes kicsike méretű digitális erősítőt pl mosconi gladen d2 100.4

abban van erő is de nem éppen 3300ft hanem 200 000ft.

nagyon naív dolog elhinni hogy ezek a gagyi picike olcsó erősítők jók is.

6-7ropiért néha van régebbi alpine erősítő kb 50W rms-re képesek,elég jó minőségűek,olyat nézz inkább.

2015. jún. 15. 17:45
 3/4 anonim ***** válasza:

"R.M.S:POWER:2x4W"

Ez van alatta a leírásban. Azaz ez egy 2x4w erősítő.

Na ez sem fog leadni 500W-ot :D

2015. jún. 15. 20:42
 4/4 dirtboy ***** válasza:
Akkor tök jól tippeltem.
2015. jún. 15. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!