Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Vett már valaki innen mp4-et?

Vett már valaki innen mp4-et?

Figyelt kérdés

[link]

Mikor vettétek? Jól működik? Biztos lejátssza a megadott formátumokat?(főleg a videók miatt érdekel). Hogy lehet ilyen olcsó? Csak mert noname kínai?

2010. febr. 28. 17:53
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez még drágának is mondható, jó párat láttam ennél is olcsóbban.
2010. febr. 28. 18:01
 2/6 anonim válasza:

A párom kislánya pont innen vett egy ilyen mp4-et 9 ezerért,és be sem lehet kapcsolni:(

Nem is tudom mi ilyenkor a teendő?

2010. febr. 28. 18:02
 3/6 anonim ***** válasza:
Utolsó: Reklamálni a vásárlónál!
2010. febr. 28. 18:19
 4/6 anonim ***** válasza:
Eladó, bocsi.
2010. febr. 28. 18:19
 5/6 anonim ***** válasza:
nekem van 1 alcor skin érintőképernyős mp5 lejátszóm, vaterán is fenn van, kb 10 percet használtam ha érdekel keress rá
2010. febr. 28. 18:23
 6/6 anonim válasza:
én rendszeresen vásárolok a vaterán és még nem volt semmi gondom az áukkal amit vettem. mondjuk ez nem törvényszerü.meg kell nézni az elado értékeléseit és ha te megbizhatónak találod akkor rajta. de nem akarlak rábeszélni semmire!
2010. febr. 28. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!