Laptopon szeretnék TV-t nézni, parabolaantennám és beltéri egységem van. Mi kell még hozzá?

Figyelt kérdés

2015. jún. 14. 15:30
 1/8 Szirty ***** válasza:
TV tuner a laptopba.
2015. jún. 14. 15:52
 2/8 anonim ***** válasza:

Kódolt adásokat nem tudsz majd nézni, mivel a dekódoláshoz szükséges kártya általában társítva van a beltéri egységhez. Laptophoz is vehető kártyolvasó (nem SD kártyaolvasó!), de mit érsz vele, ha egy azonos szolgáltató, azonos beltéri egységében sem működik a kártya, mivel nem ahhoz van társítva.

Ideális esetben DVB-S (műholdas) TV tuner a laptopba, valamint egy megfelelő program, pl. DVBViewer. Kódolt adásokhoz kártyaolvasó és az ehhez szükséges program.

2015. jún. 14. 23:12
 3/8 anonim ***** válasza:
Azért a UPC Direktkártyája erre abszolút használható, nincs társítva hisz ez a lényege, s úgy gondolom, hogy baromira korrekt áron van.
2015. jún. 15. 18:23
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha T-home-os vagy akkor semmi nem kell hozzá!!! TVGO.hu és már működik is! itt megadod a szükséges adatokat, és már mennek is a csatornák! Akár telefonon is nézheted.
2015. jún. 17. 23:07
 5/8 A kérdező kommentje:
UPC-s beltéri egységem van. Digitális HD Media Box nevezetű. HDMI kábellel csatlakozik a TV-hez. A Laptopon nincs ilyen bemenet . Hogyan csatlakoztassam ?
2015. jún. 18. 07:11
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem te vagy az egyetlen, aki ilyesmiben gondolkodik. Azt nem tudom megérteni, miért nem vesztek vmi olcsó, használt lapos tvt. 17e körül már lehet találni. Úgy tudod megoldani olcsón, h veszel egy digitalizáló usb sticket, a beltérit meg rácsatlakoztatod vmilyen analóg kimeneten pl. Scart, rca... a képminőség nem lesz a legjobb, de olcsón ez van...
2015. jún. 18. 11:07
 7/8 A kérdező kommentje:
Kempingezni megyünk, áram lesz , de TV nem, ezért gondoltam erre.
2015. jún. 19. 07:41
 8/8 anonim ***** válasza:
Értem, de ha előfordulhat, h jövőre is mentek kempingezni, akkor sztem megéri befektetni, vmi kisebb lapos tv-be. Avagy akár nem műholdasban gondolkodni, hanem földi vételben, ha Mo-on kempingeztek. olcsón kapsz usb-s tunert, annyi, h meg kell barátkozni azzal, h előfizetés nélkül csak a két nagykereskedelmi meg a közszolgák foghatók. Még ha külső antenna is kell a vételhez, sokkal egyszerűbb annak beállítása, mint egy parabola antennáé.
2015. jún. 19. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!