Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Tényleg lehet olyan távirányít...

Tényleg lehet olyan távirányítót készíteni, ami falon át működik? Ha igen, linkelné valaki, hogyan?

Figyelt kérdés

Az öcsémnél még most is bömböl a TV, a többiek nem tudom, hogy tudnak aludni tőle, bezzeg ha átmegyek és kikapcsolom, arra felébrednek.

Ha egész nyáron ez fog menni, t.könszúrom magam, még csak pénteken költöztem haza és már elegem van!!!!!

2015. jún. 14. 00:05
 1/5 anonim ***** válasza:

Házilag azért nem nagyon lehet készíteni, hacsak nem vagy nagyon profi elektronikában. Nem írtad, hogy milyen tévé, pedig nem mindegy, mert azt hiszem a DIRECTV-kompatibilis tévékben eleve van RF (rádiófrekvenciás) vevő, de nem biztos.

Lehet működni fog egy ilyennel:

[link]

De lehet, hogy csak ilyen IR-RF-IR átalakítóval:

[link]

vagy

[link]

Ez a sima, távirányítóból kijövő infravörös jelet alakítja rádiófrekvenciássá, azt elkapja a rádió-vevő majd visszaalakítja infravörössé és belövi a tévébe.

2015. jún. 14. 00:39
 2/5 anonim ***** válasza:

Melyik szolgáltatónál vagytok?

Ha T-Home IPTV, akkor a telefonra le lehet tölteni egy alkalmazást, amivel összerendelés után, belső hálózaton keresztül tudod irányítani a kiválasztott set top box-ot.

2015. jún. 14. 09:31
 3/5 A kérdező kommentje:

Á, köszi! :)

Mert ha átmegyek lekapcsolni, felébred az ajtónyitásra, de az üvöltő Családi titkoktól nyugadtan alszik...

2015. jún. 15. 14:13
 4/5 anonim ***** válasza:

Ezzel én is így vagyok.

Ha az évszázad vihara tombol kint, vagy ha 100 macska turbékol pont az ablakom alatt, esetleg a szomszéd bömbölteti a zenét teljesen nyugodtan alszok, de ha egy szúnyog elmegy a fülem mellett azonnal kipattan a szemem. :D

2015. jún. 15. 17:20
 5/5 A kérdező kommentje:
Megértelek téged is meg a tesómat is amúgy. Én mindig mindenre felébredek, arra is, ha a szomszéd zörög a kulcsával, de ha a vonaton lehunyom a szemem 2 percre, a következő kép, hogy keltegetnek.
2015. jún. 16. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!