Ebay, hogy is van ez?

Figyelt kérdés

Kinéztem magamnak Ebayről egy viszonylag drága (35 ezer ft) terméket Kínából, több százat adott már el belőle, és 99%os a visszajelzése az eladónak.

Még nem nagyon rendeltem, és azt szeretném kérdezni, hogy az eladónak ugye utalom a 35 ezret, az áfát és a vámot a termék kiszállítása után kell fizetni a futárnak?

Elnézést, de nem vagyok ebben otthon.

2015. jún. 13. 21:23
 1/3 XxMisTeRiOxX válasza:
Én rendeltem egy pulcsit ami szintén 20-25 ezer forintba került,ugyszint Kinából!Én előre bankártyával fizettem aztán pedig rá másfél hónapra le is jött!Nézd meg a kiszállitási dijat is,mert némelyiknek igencsak drága.A ,,FREE SHIPPING,, az ingyenes a többi fizetős.Nekem az áron felül semmit nem vett le a kártyámról,és ithol se voltam mikor lejött egy haver vette át!
2015. jún. 13. 21:39
 2/3 anonim ***** válasza:
Attól függ. Volt hogy kihozták átvettem, ennyi (mindig paypal-el fizetek). Volt hogy csak egy értesítést hoztak, hogy fáradjak be a területileg illetékes vámhivatalba. Ott levámoltattam: a 3% vámot nem kell megfizetni. A termék árát és a szállítási költséget megnövelik ezzel a 3%-al, és erre a mnegnövelt összegre számolják az áfát, amit a hivatalban be kell fizetni. A befzetés után kiadták az árut. Nekem az EU-n kívüli vásárlásaimnak kb. a felét vámolták, a másik fele csak úgy házhoz jött.
2015. jún. 13. 22:27
 3/3 anonim ***** válasza:
szerintem szimplán lutri, ha kell vámot fizetni még +ba meg stb, akkor úgyis szólnak, ha meg nem, kb bedobják a postaládába és kész.
2015. jún. 14. 01:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!