Mi baja a ps3 és játékainak?
Figyelt kérdés
A ps 3-mal annyi problémám lenne, hogy néha nem akar bekapcsolni és nem tudom mitől. A battlefield 3-mal a problémám a következő: multizni szeretnék ( más játékkal multiztam már szóval nincs semmi baj a wifi,accal ) de online pass kódot kér. De most olvastam hogy nem kell már hozzá kód (link : [link] ) és azt is írja,hogy ha még kéri a kódot akkor a play store-ból le lehet tölteni a online pass-át,de én nem találtam. Szóval ezekről kérnék segítséget. Ja és még valami…. A Call Of Duty Black Ops (1) –ben a zombi részén nem tölti be a Kino der Toten pályát hanem kifagy a töltés közben… ennyi problémám lett volna előre is köszönöm a segítséget.2015. jún. 13. 15:34
1/2 anonim válasza:
Mien kiadásu a ps-ed?
Fat,slim,superslim?
Ha slim,akkor hány gb-os?
Mert lehet régi azt valami belső gond van
Vagy a lemezzel van valami?
2/2 A kérdező kommentje:
Fat szóval lehet hogy régi de pl Bf 4/3 megy simán... 250gb és a lemezel semmi gond mert minden más pályát betölt
2015. jún. 16. 10:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!