Melyik ebook olvasót érdemes venni 30 ezer alatt?
Egyelőre még nem néztem szét az árak között. Amazonról vennék majd Kindle ebookokat.
Sok helyen hallottam hogy vannak a kindle olvasónál olcsóbbak hasonló minőségben, de konkrét márkákat nem soroltak fel sehol amiből tájékozódhatnék.
Örülnék ha megvilágítás lenne rajta de nem elsődleges szempont, ha ez nagy anyagi különbséget jelent, akkor nem fontos.
Melyik ebook olvasót használjátok (vagy próbáltátok ki), amivel meg vagyok elégedve?
Nekem kindle paperwhite 2-öm van, egy éve használom meg vagyok vele elégedve, szüleimnek karácsonyra egy kindle 5-öt vettem, idén vehetek még egyet, mert azon marakodnak ki olvass belőle, szóval ők is szeretik.
Szeretem a pw2-őt, de nem éri meg a plusz 20e forintot a háttérvilágítás meg az érintőkijelző. Én a helyedben kindle 5-öt vennék, valahol még tuti kapni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!