Minek nevezik azt, amikor (TV készülék nélkül) a számítógépen nézhetem a tévét?
Figyelt kérdés
Még régen láttam másnál, hogy nem volt televíziója és ha minden igaz valami csatlakoztatva volt a géphez, és egy program elindításával elérhetővé váltak a TV adások.2015. jún. 10. 09:36
3/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
Megy a zöld pacsi.
Olyat esetleg tudtok, hogy milyen árban mozog?
Egyszer megveszem és utána havonta kell fizetni a műsorért?
Valamint itt is választhatok szolgáltatót, vagy egy kiszabott műsorom lesz?
2015. jún. 10. 09:45
4/22 anonim válasza:
Van belőle belső és külső is, legtöbbször ugyanúgy rá kell kötni antennára, mint egy tévét (kivéve ha beépített antennás).
6/22 A kérdező kommentje:
A havi díjjal mi a helyzet?
2015. jún. 10. 09:52
7/22 anonim válasza:
A MindigTV alap ingyen van, semmi díj nincs, de csak pár alapcsatorna van. Ha többet akarsz, azért rendes előfizetést kell venned valamelyik szolgáltatónál.
8/22 A kérdező kommentje:
Értem. Tehát annyi az előnye, hogy nem kell TV-t vennem? Ha nincs..
2015. jún. 10. 09:56
9/22 anonim válasza:
Se tévét, se felvevőberendezést, ráadásul kicsiben mehet a műsor, miközben mellette mást csinálsz.
10/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Még van egy olyan kérdésem, hogy pl. ha Digi előfizetésem van egy TV-n, akkor azt nem lehet átvinni a gépre?
Vagy ez már más dolog?
Azt még nem mondta, hogy laptopom van.
2015. jún. 10. 10:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!