Genius sw-hf 5.1 6000-hez milyen hangkártyát ajánlatok?
Figyelt kérdés
Számítógépre szeretném rákötni de az alaplapi integrált 2.1 van benne. Ezért vennék egy jó hangkártyát olyat ami tökéletes hozzá. Azért ne legyenek 30.000-nél drágábbak :D2015. jún. 9. 15:47
1/2 Badattitude válasza:
A hallás szubjektív. Így ami nekem jó, az meglehet, hogy téged zavar, és vica versa. ÁMDE : Ha jó minőséget akarsz, akkor DSP hangkártyát vegyél. Használtat is vehetsz, ezek nem füstölnek le. Miért ajánlom ? Mert ez már stúdió technika. Saját processzora van, ami feldolgozza a hangjeleket. ( Digital Sound Processing ) Hallgathatsz a sok gamer gyíkra, akik meg akarnak vetetni veled mindenféle hangkártyát, ami csilli-villi, jó hangos vele a GTA 5, vagy a kisgrofó. Csak ezek a tizen-huszonezres csillivilli hangkártyák képtelenek igazi hangdinamikára. Az én DSP hangkártyám sztereo, nem 5.1. De ez stúdió cucc. 20-25-ezerért már kapsz használtat, de ütőset és jót. Ha 5.1-esre vágysz és ár/érték arányban megfizethetőt, akkor ajánlom a Trust kártyáit. Volt már olyanom, és elcsodálkoztam, hogy még hat csatornás üzemmódban is milyen jó a hangképe, és felvételnél eléggé karakteres dinamikája van. Én a zóna computer kft-től vásárolok évek óta. Jó áron jó cuccaik vannak . [link] Értenek hozzá. Ha kétségeid vannak, ők nem fognak rád sózni drágább, de nem jobb kártyát. Van náluk Sounblaster is. Az egy legenda. Ezt kifejezetten ajánlom : [link] webaruhaz/shop.product_details/105-bels/flypage.tpl/34476-creative-soundblaster-audigy-rx-71-sb1550-pci-e-hangkartya/. Én ezt venném ehhez az igazán jó hangfal szetthez. A mintavételezése és a hangzáshűsége teljesen rendben van, Saját Asio : ezzel már jó minőségben használhatod filmnézéshez, zenei programokhoz is. Én ezt venném 5.1-hez. Asust csak akkor, ha szeretsz feleslegesen több pénzt kiadni egy névért. Ez a hangfal szett jó választás ! Ne sajnáld tőle a kábel keresztmetszetet !
2/2 anonim válasza:
Nekem is ez a hangfal szett van ,ez az első két éve megvan és mivel én eredetileg max 50-et akartam rászánni ,így hangkártyából csak egy sima ASUS Xonar DG-t vettem 9000-ért.
Idáig semmi baj nem volt ,vele a hangzás lehet ,hogy nem stúdió ,de itthonra tökéletesen megfelel nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!