Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Iso lejátszása DVD lejátszón?

Iso lejátszása DVD lejátszón?

Figyelt kérdés

Az se az mkv konténert, se az x264 kodeket nem ismeri a dvd lejátszóm, ezért átkonvertálom dvd-be, iso képfájlként, amit kiírok, de nem tudom, hogy csak DVD lemezzel játszaná le a lejátszóm, vagy pendrive-val is (nem szeretnék dvd lemezeket venni).

Ha lejátsza pendrive-val is, akkor milyen fájlrendszerrel? Fat vagy ntfs vagy exFAT?

2015. jún. 7. 12:03
 1/9 anonim ***** válasza:
Kötve hiszem, hogy az iso-val boldogulna. De igazából nem is értem a dolgot. Miért akarod átrakni iso-ba a DVD formátumot?!
2015. jún. 7. 12:12
 2/9 A kérdező kommentje:
mert pendrive-ra akarom ráírni
2015. jún. 7. 12:15
 3/9 anonim ***** válasza:

Ez az mkv konténer nem teljesen tiszta nekem. .mkv kiterjesztésű a fájl?

Ha igen, akkor miért nem választasz egyszerűbb megoldást: avi, mp4, flv stb? Bár a filmek kezelésében nem vagyok annyira jártas, de ha csak simán átrakod DVD-be, attól az még nem lesz "igazi" DVD minőség. Én nem bonyolítanám a dolgot, egyszerűen csak átraknám avi-ba (gondolom azt megeszi a lejátszód), azonos minőségben és mehet rá a pendrivera.

2015. jún. 7. 13:08
 4/9 A kérdező kommentje:
Hiába rakom át .avi-ba, a kodek az marad x264, azt meg nem kezeli a lejátszó.
2015. jún. 7. 13:25
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én régebben használtam a Super nevű konvertert. Egyszerű kinézetű progi, de mindent tud (a kimeneti codec-et is megválaszthatod) és ingyenes.
2015. jún. 7. 13:33
 6/9 anonim ***** válasza:

[link]

Közben meg is találtam leírással (angol).

2015. jún. 7. 13:34
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi! megnézem
2015. jún. 7. 13:52
 8/9 A kérdező kommentje:

Sikerült, most már lejátssza.

Viszont a beállításokon variálnom kell, mert sokszor elkezd szaggatni a film.

2015. jún. 7. 18:04
 9/9 anonim ***** válasza:
Igen, azt majd kitapasztalod, hogy milyen beállítással megy szépen, de az alap probléma legalább megoldódott. :)
2015. jún. 7. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!