Olvasgatom itt h Geohot feltörte a ps3-at kitud többet róla?
Ha minden igaz tényleg fel van törve, már több helyen is olvastam (google-> ps3 hack), most pl. itt egy link:
Kicsit lejjebb görgetsz és ott lesz egy hosszú írás.
Tehát fel van törve, de még játékokat sehol sem láttam rá, szóval hogy úgy legyen feltörve, hogy a játékok is menjenek beletelik még min. fél évbe.
Előző: egy blu-ray lemez max. 50 Gb-os.
Én 30 Mbit-tel 3,7 óra alatt letöltenék egy 50 Gb-os játékot, ez nem olyan sok.
De legyen 8 Mbit-es mondjuk az átlagos letöltési sebesség, azzal 14 óra alatt le lehetne tölteni egy játékot.
Szerintem megéri az a 14 óra áram, mint egy játék 10-15 ezerért megvenni.
És ugye egy játék sincs, ami 50 Gb-os, inkább 20-40 között lehetnek.
Szóval nem ez lenne a fő probléma.
Hanem a blu-ray író, ami 50000-től indul.
Egy lemez hozzá 2500, ami 25 Gb-os, de ez még mindig jobban megéri, mint egy eredeti.
Tehát előbb-utóbb megtérülne a blu-ray író ára, de az már más kérdés, hogy majd sony biztos kitalál valamit, hogy ne lehessen letöltött játékokkal online játszani, és online sokkal jobb játszani, mint botok ellen, tehát én meg fogom venni az eredetit, és nem vagyok valami gazdag gyerek.
Szerintem a ps3-hoz olyan játékok vannak, amik megérik az árukat, havi 1 játék nem olyan sok, használtan már 5000-ért vannak új játékok, régebbi játékok meg újonnan 5-6000, havi 6000 plusz költség belefér, csak ügyesen kell vásárolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!