Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogy lehet olyat csinálni,...

Hogy lehet olyat csinálni, hogy az msn-ből több legyen? Vagy is egyszerre kettő si fent lehet?

Figyelt kérdés
2010. febr. 26. 17:20
 1/6 anonim válasza:
2 is fent legyen? olyant nem lehet csinálni, csak olyat hogy több msn címről bejelentkezni egy gépen. ha erre gondoltál, megnézem, hogy kell, de azt hiszem msn plus kell ehhez!
2010. febr. 26. 17:26
 2/6 A kérdező kommentje:

igen erre gondoltam...van msn plussom..

am..köszike

2010. febr. 26. 17:29
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha jól tudom, a Trillian segítségével be tudsz jelentkezni több MSN azonosítóval is. (A Trillian egy kliens, az MSN funkcionalitásának egy jó részét nem tudja, de beszélgetni tudsz vele.) Esetleg megpróbálhatod ebuddy-val is.
2010. febr. 26. 17:41
 4/6 anonim ***** válasza:
MSN Plus telepítésével megoldható.
2010. febr. 26. 17:45
 5/6 anonim válasza:

A plusban van a beállítások és lehetőségekben egy testbeszabás lapfül, ott van valahol, hogy több fiók, ott kell valamit kipipálni.

De úgy emlékszem, a discoveryben is van ilyen.

2010. febr. 27. 12:14
 6/6 anonim válasza:
első vagyok, bocsi, h eddig nem írtam, megnéztem. Msn ablakon fent van a plus->beállítások és lehetőségek->testreszabás fül->'egyszerre több fiókhoz csatlakozás engedélyezés' kipipálása.
2010. febr. 28. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!