Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ha használtan veszek PS4-et...

Tikmik00 kérdése:

Ha használtan veszek PS4-et nem lesz vele probléma?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra hogy akadozni fog a menü a játékok vagy valami hasonló? Jól fog működni?

2015. máj. 29. 15:58
 1/3 anonim válasza:

Attól még működhet,hogy használtan veszed.

A mai gyártási minőséget látva én inkább azt mondom, várj egy hónapot vagy kettőt és vegyél egy újat,amire van gari.

Bár te tudod...

2015. máj. 29. 16:16
 2/3 A kérdező kommentje:
Majd nyáron megyek dolgozni és abból szeretnék vennj eggyet csak nem biztos hogy összejön a pénz újra mert monitort is szeretnék azért kérdeztem hogy jó-e a használt
2015. máj. 29. 21:31
 3/3 anonim válasza:

Ha tudsz spórolni és félre rakni, várj vele az év végéig.

Azt hiszem idén még kijön a 2.0 Slim verzió és akkor az 1. szériának egyből vagy 20 ezerrel lemegy az ára.

Ez csak rémlik, nézz utána.

Igazából lehet veszel használtan és évekig semmi baja nem lesz,de mi van,ha igen?

Garancia nélkül ugyanott fogsz tartani, miután megcsináltatod,mintha újat vettél volna...

Ezért mondom legyél óvatos,de te tudod.

1-es voltam

2015. máj. 29. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!