Sony PSP hackelés ChickHEN R2-vel?
Sajnos nekem sehogy sem sikerül ( PSP 3003 5.03 fw. ), felrakom, és nem villan zöldbe a kép, hanem kifagy, és kikapcsol a PSP :S Valaki, ha tud kérem segítsen!
Ja, és esetleg, ha beviszem egy Sony boltba, ott foglalkoznak ilyennel?
A legtöbbeknek nem megy elsőre a chickhen. nekem pl 5-6.-nak sikerült. te is próbákozz sokat és meglessz. De így tetted a gépről a chickhen r2-t?:
csomagold ki a letöltött fájlt. h.bin-t másold a gyökérbe. PHOTO mappába másold be a ChickHEN(amit letöltöttél) mappát. Miután végeztél vedd ki az akkumlátort majd vissza és kapcsold be a gépet. Nyisd meg a Photo menüpont alatt a ChickHEN mappát majd várj. Ha fagyást tapasztalunk akkor kezdjük előröl a mappa megnyitását egészen addig amíg zöld villanással újra nem indul a gép. Ha ez megtörtént System informationban átíródik a verzió szám.
Előbb-utóbb zöld lesz majd.
Nekem néha elsőnek sikerül, néha huszadjára.
És a sony boltot komolyan gondoltad?
Gondolj csak bele:
Ha te flashelni akarod, akkor valószínű azért, hogy letöltött játékokkal játssz.
A sony-nak az éri meg, ha eredeti játékokat ad el.
Leesett már aminek le kell esnie?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!