Supporter kérdése:

8Gb RAM-ból a gépem csak 3,95Gb-ot kezel/használ de érzékeli mind a 8-at ez mitől lehet?

Figyelt kérdés

Windows 7 64-bit Home Premium operációs rendszer (8Gb-ig kezel memóriát), MSI970A-G43 alaplap, 2 Db Kingstone HyperX 4Gb 2400MHz-ram, AMD FX-6300 (6-core) processzor, Cooler Master 600W-os tápegység. Cserélgetni próbáltam de nem használt, más típusú memóriát is tettem bele, érzékelte de nem használta.

Ötletek a probléma okára, esetleges megoldására

#RAM #érzékelés #MSI970A-G43
2015. máj. 20. 19:36
 1/5 anonim ***** válasza:
?? tehát az erőforrás figyelőben memóriánál 3950 MB használatban-t ír?
2015. máj. 20. 19:39
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem is szokta használni az egészet. Az enyém csak kb 1 gigát használ a 4ből
2015. máj. 20. 21:54
 3/5 A kérdező kommentje:

Megnyitottam az erőforrás figyelőt és ezt látom benne :

[link]

Hardverek számára fent van tartva 4148 Mb de nem tudom miért. telljes használatnál maximum 4044Mb-ot használ.

2015. máj. 21. 10:50
 4/5 anonim ***** válasza:
véletlenül nem integrált gpu-t használsz? aminek esetleg 4 giga ram lett engedélyezve a biosban? én is azt használok, fél gigát engedélyeztem neki, és kb annyi is van hardvereknek fenntartva az erőforrás figyelőben. másik gépemben van dedikált gpu, ott csak kb 60 mega ami hardvereknek van fenntartva
2015. máj. 21. 16:01
 5/5 A kérdező kommentje:
Egy Sapphire R9 270X GDDR5 OC Videókártyát használok és az alaplapon nincs grafikai megjelenítő kimenet illetve a biosban nem tudom hol nézhetem meg az ilyen beállításokat. Már az is segítene ha ezeket tudnám.
2015. máj. 22. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!