Supporter kérdése:
8Gb RAM-ból a gépem csak 3,95Gb-ot kezel/használ de érzékeli mind a 8-at ez mitől lehet?
Figyelt kérdés
Windows 7 64-bit Home Premium operációs rendszer (8Gb-ig kezel memóriát), MSI970A-G43 alaplap, 2 Db Kingstone HyperX 4Gb 2400MHz-ram, AMD FX-6300 (6-core) processzor, Cooler Master 600W-os tápegység. Cserélgetni próbáltam de nem használt, más típusú memóriát is tettem bele, érzékelte de nem használta.
Ötletek a probléma okára, esetleges megoldására
2015. máj. 20. 19:36
1/5 anonim válasza:
?? tehát az erőforrás figyelőben memóriánál 3950 MB használatban-t ír?
2/5 anonim válasza:
Nem is szokta használni az egészet. Az enyém csak kb 1 gigát használ a 4ből
3/5 A kérdező kommentje:
Megnyitottam az erőforrás figyelőt és ezt látom benne :
Hardverek számára fent van tartva 4148 Mb de nem tudom miért. telljes használatnál maximum 4044Mb-ot használ.
2015. máj. 21. 10:50
4/5 anonim válasza:
véletlenül nem integrált gpu-t használsz? aminek esetleg 4 giga ram lett engedélyezve a biosban? én is azt használok, fél gigát engedélyeztem neki, és kb annyi is van hardvereknek fenntartva az erőforrás figyelőben. másik gépemben van dedikált gpu, ott csak kb 60 mega ami hardvereknek van fenntartva
5/5 A kérdező kommentje:
Egy Sapphire R9 270X GDDR5 OC Videókártyát használok és az alaplapon nincs grafikai megjelenítő kimenet illetve a biosban nem tudom hol nézhetem meg az ilyen beállításokat. Már az is segítene ha ezeket tudnám.
2015. máj. 22. 00:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!