Hogy tudom rácsatlakoztatni az erősítőre a tápkábelt?
Figyelt kérdés
Sziasztok elakadtam egy kis dolognál, az erősítőm csatlakozója nem olyan mint a mostani új hagyományos csatlakozóknál hanem valami sarut kell belenyomni de nem tudom hogy milyen kellene valamit tudnátok linkelni? Amúgy 20 mm2 -s tápkábel.2015. máj. 18. 15:19
2/2 anonim válasza:
Ez egy elég régi darab. Lehet, hogy valahonnan külföldről keveredett ide. Lehet 110 voltos, de akár 12 voltról (autó), is működhet. Ha biztos, hogy 220 voltos, én kicserélném az aljzatot egy szabványra, vagy direktbe bekötném a 220-as kábelt. Egy biztos, hogy a felső a fóld. A 20 négyzet miliméter -ha nem elírás- inkább 12 voltra utal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!