PSP CFW frissítése 5.50 GEN-D3-ra?
Máshol már megkérdeztem, így onnan másolom a kérdést:
(amit *-gal jelöltem ott link van, ami egy psphungary-n lévő leírás akar lenni, de nem hiszem, hogy van fontossága, így nem másolom be a linket)
Van nálam egy PSP 1000, 5.00 m33-4-es CFW-vel.
Ezt 5.50 GEN-D3-ra akarom frissíteni, de nem sikerül.
Ez* és ez* a leírás alapján próbáltam megcsinálni, de egyik sem sikerül.
Ezzel* a leírással az volt a gondom, hogy nem lehetett telepíteni az 5.03 OFW-t, mert azt írta, hogy corrupted data (vagy azt, hogy game could not be started , már nem emlékszek).
Így áttértem erre* a leírásra.
Az itteni gond az is a telepítés volt.
Aztán megpróbáltam azt, hogy csak úgy mindenféle "előkészület" nélkül telepítem az 5.50 GEN-D3-at, valahonnan az oldalról leszedtem a CFW-t, és ha minden igaz az OFW-t is tartalmazta, beraktam a GAME/UPDATE mappába, és a játékok alól megpróbáltam elindítani a telepítés.
Eddig ment is, és aztán bejött egy menü, ahol választhattam az 5.50 OFW, az 5.50 CFW, bármilyen OFW közül, meg újraindítás között.
Ha OFW-re ha CFW-re mentem, azt írta, hogy a nem tudom micsodát (talán EBOOT.BIN) nem találja az ms0-nál.
Ezért az EBOOT.BIN-t átmásoltam az ms0-ba, de akkor sem találta, és amikor megint rákötöttem az USB-t, akkor már nem volt az ms0-ba semmilyen cfw-hez kapcsolatos dolog.
Tehát a kérdés:
Hogy tudnám 5.00 m33-4-ről 5.50 GEN-D3-ra telepíteni a PSP 1000-et?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!