Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogyan kell a digi tv-n új...

Hogyan kell a digi tv-n új csatornákat befogni?

Figyelt kérdés
2008. aug. 29. 18:26
 1/7 anonim válasza:
Szerintem nem tudsz. Ha a szolgáltató bővíti a csomagot, akkor lesz új adód, egyébként befogni nem lehet újakat!
2008. aug. 30. 13:24
 2/7 A kérdező kommentje:
A szolgáltató már rég bővített, csak én nem tudom, hogy hogyan kell.
2008. aug. 30. 13:26
 3/7 anonim ***** válasza:
42%

Ha már bővítették, akkor esetleg a tv-vel próbálkozhatnál. Hangolgasd mindenfele. (Mivel se márkát, se típust nem írtál, bővebbet nem igazán lehet mondani). Ha műholdvevővel nézed, akkor azt hangold át. Pörgesd végig, valami biztos lesz.

Ld. készülékek használati utasítása

2008. aug. 30. 13:42
 4/7 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok. Amikor bővíti a szolgáltató, automatikusan bejön nálam a csatorna. Nálad miért nem, nem értem. Lapozd végig a 100 csatornát, a TV-t hiába hangolod,műholdról jön, azért kell hozzá a beltéri!
2008. aug. 30. 13:52
 5/7 A kérdező kommentje:

A második válaszolónak: Hát ez a baj! Mindenkinél automatikusan bejön, csak itt nem. Egyszer már volt ilyen, de már nem emlékszem arra, hogy hogyan csináltuk meg, vagy ki segített.

Mindkét válaszolónak köszönöm, hogy próbáltatok segíteni.

2008. aug. 30. 18:44
 6/7 anonim ***** válasza:
Nálam is ugyan ez volt a probléma és felhívtam a digi tv ügyfélszolgálatát ahol közölték, hogy nem minden beltéri frissíti magát. De mint utóbb kiderült nekem a régebbi típusú beltérit adták ezért olyan csatornák mint pl.: nationalgeographic Wild, fishing & hunting nem is fogható vele. Az ügyfélszolgálatos úriember azt mondta, hogy majd egyszer valamikor fognak valamit csinálni ami miatt nekem is látja majd a beltérim ezeket az adókat, de, hogy mikor az passz. Persze a beltérit nem cserélik ki, merthogy azt első évben kifizettem. Úgyhogy vettem egy beltérit és most ingyen nézek mindent, de tényleg MINDENT!! Köszönd magadnak Digi TV! :)
2008. szept. 1. 00:36
 7/7 A kérdező kommentje:

Az utolsótól szeretném kérni, hogy fejtse ki egy kicsit bővebben, mert ha jól sejtem, nálunk is ez a probléma. Régi előfizetők vagyunk, régi beltérivel.

Köszönöm!

2008. szept. 1. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!