Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Üdv! Milyen torzítópedált/mult...

Szaboerik981012 kérdése:

Üdv! Milyen torzítópedált/multieffektet vegyek gitárhoz ha Skrillex és Metallica-t játszanék?

Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy mit vegyek ha Skrillex-et és Metallica-t szeretnék játszani. Mit ajánlotok? Tudom hogy nem egy hangzás és nem egy kategória a 2, de csak van valami amivel Metallica-t is és Skrillex-et is tudnék játszani. Köszi előre is a válaszokat :) Erősítőm Fender Frontman 10G.

2015. máj. 12. 18:32
 1/5 anonim ***** válasza:

Semmilyet.

Vegyél inkább egy jobb erősítőt.

2015. máj. 12. 18:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Skrillexet leginkább légkalapáccsal, és egy mosógépbe dobott téglával tudsz játszani.
2015. máj. 12. 22:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Felejtős! Először is vegyél egy használható erősítőt!
2015. máj. 12. 22:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Egyébként meg nem igazán értem a kérdésed... javíts ki, ha tévednék, de nem sűrűn találkozni akármilyen hangszerrel a számaiban, és ezt nem negatívumként írom, ez egy ilyen műfaj/stílus, nem rossz, vagy jobb, csak más. Szóval, bármelyik száma alá lehet hegeszteni valami gitárt, vagy akármelyik sávot ellehet gitározni, de mivel nincs benne eredetileg, ezért az sincs megszabva hogy milyen pedált vegyél, és milyen hangzást kell elérned (mondjuk amúgy sem lenne sok jelentősége...). Olyat vegyél, aminek tetszik a hangja, és kész:)
2015. máj. 12. 22:50
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindnekinek a segítséget :)
2015. máj. 13. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!