Jó lesz nekem a MacBook?
szóval igen, beleestem az Apple "csapdájába". Egy Air-t szeretnék igazából. Ami miatt erre esett a a választásom, az a kiemelkedő akkumulátoridő. A 13 colos modell érdekelne. Ami igazából fontos, hogy "Fotosoppóóni" tudjak rajta, illetve valami nagyon alap videóvágást lehessen rajta csinálni, amíg haza nem érek az asztalihoz. Nem akarok sokat effektelni, mert a kamerámnak szerencsére alapból szép képe van, amin nem kell sokat javítani. Premiere Pro-ról lenne szó, nem tudom mennyire szereti a gép.
IC i7-es procival néztem (2,2 GHz), 8 giga RAM-mal, és végül egy 256-os tárolóval + a saját kis külső merevlemezemmel amin a nyers videókat tárolom (ebből valójában több van, van egy 1 gigás, ami gyorsabb és külső táp nélküli, illetve van egy 2 gigás ami kicsit régebbi, és külső tápos de erre tökéletes).
Köszönöm!
Nem igazán írtad le, hogy miért kéne neked egy MacBook. Sokáig nem vagy otthon, de mégis tudsz gépezni? Sokat mászkálsz és kell egy könnyű gép?
Ha buszon/villamoson/vonaton akarod használni akkor felejtsd el, mert ellopják
macbooknál jobbat nem tudsz venni ilyesmihez, osx verhetetlen ha stabilitásról van szó, egyébként osx-re vannak nagyon jó videóvágó progik, final cut, imovie
nyugodtan vedd meg, nem fogod megbánni
Hát oké, hogy ilyen feladatokra jó, de 13 colos kijelzőn nem lehet értelmesen dolgozni. Az 1 és 2 gigás merevlemezeket meg gondold újra szerintem. :D Mondjuk ár-érték arányban még mindig rossz gépek, átlagos felhasználó nem igazán fogja kiélvezni a különbségeket.
Azt mondjuk nem írtad, hogy hol és hogyan használnád, ezeken túl mire szeretnéd még, de felőlem olyan gépet veszel, amilyet akarsz. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!