Jó lesz nekem a MacBook?

Figyelt kérdés

szóval igen, beleestem az Apple "csapdájába". Egy Air-t szeretnék igazából. Ami miatt erre esett a a választásom, az a kiemelkedő akkumulátoridő. A 13 colos modell érdekelne. Ami igazából fontos, hogy "Fotosoppóóni" tudjak rajta, illetve valami nagyon alap videóvágást lehessen rajta csinálni, amíg haza nem érek az asztalihoz. Nem akarok sokat effektelni, mert a kamerámnak szerencsére alapból szép képe van, amin nem kell sokat javítani. Premiere Pro-ról lenne szó, nem tudom mennyire szereti a gép.

IC i7-es procival néztem (2,2 GHz), 8 giga RAM-mal, és végül egy 256-os tárolóval + a saját kis külső merevlemezemmel amin a nyers videókat tárolom (ebből valójában több van, van egy 1 gigás, ami gyorsabb és külső táp nélküli, illetve van egy 2 gigás ami kicsit régebbi, és külső tápos de erre tökéletes).

Köszönöm!

2015. máj. 9. 18:59
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem igazán írtad le, hogy miért kéne neked egy MacBook. Sokáig nem vagy otthon, de mégis tudsz gépezni? Sokat mászkálsz és kell egy könnyű gép?

Ha buszon/villamoson/vonaton akarod használni akkor felejtsd el, mert ellopják

2015. máj. 9. 19:21
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

macbooknál jobbat nem tudsz venni ilyesmihez, osx verhetetlen ha stabilitásról van szó, egyébként osx-re vannak nagyon jó videóvágó progik, final cut, imovie

nyugodtan vedd meg, nem fogod megbánni

2015. máj. 9. 21:00
 3/7 anonim ***** válasza:

Hát oké, hogy ilyen feladatokra jó, de 13 colos kijelzőn nem lehet értelmesen dolgozni. Az 1 és 2 gigás merevlemezeket meg gondold újra szerintem. :D Mondjuk ár-érték arányban még mindig rossz gépek, átlagos felhasználó nem igazán fogja kiélvezni a különbségeket.

Azt mondjuk nem írtad, hogy hol és hogyan használnád, ezeken túl mire szeretnéd még, de felőlem olyan gépet veszel, amilyet akarsz. :D

2015. máj. 9. 21:09
 4/7 anonim ***** válasza:
Pr-re, meg PS-re simán használható, egyedül a 13" lehet kissé kicsi. De ha ez, meg az ára nem gond, akkor jó lesz.
2015. máj. 9. 22:14
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem nem tudnád kihasználni, elég lenne neked egy intel lapos, sokkal olcsóbban tudsz venni olyat, ami lenyomja a macbookot, az apple termékek még mindig nem európának vannak szánva, itt nem lehet rendesen kihasználni őket.
2015. máj. 11. 13:17
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
#5: te vagy a mintapéldánya a fogalmatlan arcoknak
2015. máj. 11. 14:42
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
#6 miért, te ki tudod használni? feltételezem neked is olyan van, ha ennyire "véded". Azért felesleges macbook-ot venni, hogy az ember fotosoppógasson, meg alapszinten vagdosson videókat.
2015. máj. 11. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!