Miért nem játssza le a DVD lejátszóm a DivX-es filmeket színesben?
Figyelt kérdés
DivX-es asztali DVD lejátszóm van, és divx-es filmeknél előfordul, hogy fekete fehérben jelenik meg a kép.
Próbáltam már mindent állítani rajta, de sajnos nem oldódott meg, és azt sem tudom, mi alapján válogat (van amelyik színes, van amelyik nem).
Bekapcsoláskor a DVD menüje is FF, de lejátszás után (pl.DVD lemez, aminél nincs szín probléma), az már színes lesz?
Hol lehet a hiba?
2010. febr. 23. 14:25
1/1 anonim válasza:
nekem is volt ilyen problémám egy kábellel, (az egyik vége scart, a másik 3 RCA) aztán kicseréltem és nem volt semmi baja később. ha nem sajnálod a pénzt, vegyél egy ilyet [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!