Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Azzal a kérdéssel fórdulok...

Azzal a kérdéssel fórdulok hozzátok hogy, Minecraft Szervert modem-rúter nélkül lehet futtatni? Mert a Tesómnak van Rúter Modem csak nem engedi hogy arról a gépről futtassak szervert. Annyi hogy ne legyen hamachis.

Figyelt kérdés
2015. máj. 6. 06:50
 1/6 adventurer111 ***** válasza:
Modem, router nélkül lehetni lehet futtatni csak mások nem fognak tudni rá csatlakozni.
2015. máj. 6. 14:22
 2/6 A kérdező kommentje:
De a haveróm úgy csinált valahogy lekérte a port ot meg az ip t és ment fel is mentem rá de nem mondja meg hogy csinálta :(
2015. máj. 6. 14:30
 3/6 adventurer111 ***** válasza:
Szerintem vagy szivat vagy mobilnetje van azt úgy. Mert ha a modem-routerre nem csatlakozol rá nem lesz internetkapcsolat a gépen és nem tudnak rácsatlakozni a játékosok.
2015. máj. 7. 13:33
 4/6 A kérdező kommentje:
van ruter modem csak a tesómnak :( és nem tom hogy kell megcsinálni hogy jó legyen
2015. máj. 7. 16:00
 5/6 adventurer111 ***** válasza:
Bocsi de most már nem értem a kérdést. Most akkor az van hogy van egy gép és az wifin keresztül csatlakozik a router-modem kombóra és azon akarsz portot nyitni a szervernek? Ha igen akkor nyiss egy portot a routeren és a modemen is! Vagyis keresd meg az alapértelmezett átjáró címét!(g@@glin keres rá mert már nem emlékszem hogy windoson hol van) aztán azt írd be böngésződ címsorába azután kérni fog egy felhasználónevet és jelszót az álalában user-user vagy admin-admin és most jön az hogy még egy g@@gli mert nem tudom milyen márkájú a routered és nem tudom megmondani hogy hol van a portforward opció! Aztán a router beállítómenüjében általában a főoldalon szokott lenni egy alapértelmezett átjáró cím/default getaway és azt is beírod böngésződ címsorába és ugyanezt megismétled ott is!
2015. máj. 9. 07:56
 6/6 A kérdező kommentje:

adventur! köszi a választ a ruter az tp-link-es!

Szóval beíróm azt hogy tplinklogin.net oda a felhasználó az hogy admin admin utána?

mit kell csin mert nem nagyon értek az ijesmikhez :(

2015. máj. 9. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!