Miért adtok a garanciára?!

Figyelt kérdés

Mindenki féltve őrzi azt a szutykos papírt... Mi minden g.papírját hajítjuk a kukába.. Normális vagyok... engem nagyon nem érdekel...

A gép garancia papírja szerintem már régen újrahasznosított WC papír..

Titeket miért érdekel??

2010. febr. 22. 20:38
1 2
 1/17 anonim válasza:
100%
Mert például legutóbb, mikor vettem egy TV-t, 4. napon elba**ódott. 3 napig volt rá cseregarancia, utána 3 év szerelési, azt hiszem. Természetesen kibuliztam, hogy kicseréljék, vicc lett volna, ha 4 nap után nyúlkálnak benne. Na, ezért van nekem meg minden papír, de egyébként máskor soha nem kellett semminél.
2010. febr. 22. 20:49
 2/17 anonim ***** válasza:
92%
Valószínű mi nem tehetjük meg, hogy ha valami elromlik, azonnal újat vegyünk. Előfordult, nem egyszer, hogy egy adott újan vásárolt terméket másnap vissza kellet vinni cserére, mivel még aznap megadta magát (TV) igaz, nem nagy összeg volt, csak 120.000, de mégis inkább garanciálisan cseréltettem ki. Te meg inkább vegyél újat ilyen esetben.
2010. febr. 22. 20:52
 3/17 anonim ***** válasza:
92%

Azért, mert az árba bele van kalkulálva a garancia is. A gyártó bizonyos hibaszázalékkal dolgozik, ezért, és a vevői bizalom megtartásáért garanciát ad a termékre. Ez azonban nincs ingyen neki sem. A hibaszázalékot csökkentenie kell amennyire lehet, a termék árát meg kicsit feljebb vinni a kalkulált hibaszázalék mértékével.

Szóval, ha már fizettem érte, és a gyártó ígér valamit, akkor én azt már elvből be is tartatom vele, még akkor is ha a garanciális termék egy párszázforintos szar.

2010. febr. 22. 21:00
 4/17 A kérdező kommentje:
Félre értés ne essék mi megjavítjuk nem eldobjuk veszünk másikat csak a szervizekből van elegünk mondjuk igaz hogy szegény Omnia ||-es telefon kukába figyel,ez van..
2010. febr. 22. 21:01
 5/17 anonim ***** válasza:
88%
én örülök hogy megtartottam, mert így ingyen megcsinálják a telefonom és nem kell fizetni azért hogy megcsinálják. azért luxus lenne ötvenezres telefont lecserélni azért mert valami elromlott és én hülye kidobtam a garanciát
2010. febr. 22. 21:05
 6/17 anonim ***** válasza:
88%

az én 50ezer ft os phillips házimozim lejátszója garancia lejárta előtt 1 hónappal ment tönkre, de mivel megtartottam a papirt nem kellett kifizetnem a 18 ezres javítást.

hát ennyit megért, hogy a fiókban lapuljon két évig.

2010. febr. 22. 21:07
 7/17 anonim ***** válasza:
88%

Én sem dobom ki őket ,de épp ma gondolkoztam azon ,hogy valaminek már évek óta lejárt a garancia ,de egy dosziéban figyel az összes papír ami garanciával kapcsolatos.

Nem elfér? enni nem kér fűteni nem kell költségek kb:0ft

Hogyha valami baj van akkor meg megér annyit ,hogy nem dobtam ki és nem wc papírként végezte.

Persze ez a te dolgod ha neked nem kell akkor dobd ki nyugodtan.

2010. febr. 22. 21:19
 8/17 A kérdező kommentje:
Nekünk ha mindet megtartanánk nemférne el félévnte mobilcsere,1évente kedvezményes új plazma... már annyipapír van akkor a vezetéknélküli házi mozi...
2010. febr. 22. 21:22
 9/17 anonim ***** válasza:
ez egy rettentő hülye kérdés nem gondolod? ha ingyen is kijavítják akkor miért fizetnénk érte tízezreket? csak egy papír kell hozzá, igen az amit te kidobálsz.
2010. febr. 22. 21:23
 10/17 A kérdező kommentje:

Mert én ilyenre nem adok... én 2000.ret tudod mikor láttam utoljára? A NAPTÁRBAN:D...

MEG 2000ret keresek másodpercenként xD.

2010. febr. 22. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!