PC vagy konzol?
Ezt a szülőkkel kell egyeztetni :) nem velünk.
Egyébként pl. van olyan hogy sok játék van konzolra de pc-re nem. És ugyanez fordítva is. De én am. PC-t ajánlanék inkább. De am. meg még neked inkább tanulni kéne, és szabadidőben gépezni...xd
Egyébként meg nem kell a tömeg után mennni... hidd el nem kötnek le a játékok annyira.
Ha csak játékra,akkor konzol.
Kérdés mennyi pénzed van rá,mondjuk PS3,ha több a zsé,akkor a 4-es.
Nem rossz az Xbox sem,nekem van X360-am,de inkább a ps-T ajánlanám,mert több jobb exkluzív van rá !
Szai!
Nekem van bitang gépem meg ps 4-em de a gépen sose játszok már.
Azért mert gondolj csak bele 1db játékkal 140.000 a ps4 oké drága + venni hozzá játékot megint 13-20k.
De akarsz gépen játszani nagyon drága min. 200.000 de inkább az fölött. Bár le tudod tölteni a játékokat persze multizni nem tudsz szóval ha venned kell a kor ugyanúgy 13-20k. És egy kis szar gép is bőven elég ha internetes játékokkal akarsz játszani pl.: lol,metin,dota...stb.
(És most mit tudom én ha majd kell veszel a gépbe alkatrészt már egyre olcsóbbak.)
Ezzel szemben a ps 4 hátra dőlsz kényelmesen a kanapén és játszol + a barátaidat felhívhatod ha van 2 kontrollered. Mivel az ember társasági lény... + (ps kamera is nagyon jó nézd meg miket lehet.)
Azt még hozzá tenném hogy ha xbox one vagy ha ps 4 et választasz mind a 2 vel nagyon jól jársz.
xbox one hoz van kinekt és az is valami eszméletlen szuper biztos vagyok benne hogy neked is tetszene és a családnak is ellene vele meg a haverokkal is és a lányoknak is tetszik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!