Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Laptop nem indul el mi lehet...

SchossoW kérdése:

Laptop nem indul el mi lehet a probléma? Többi lent.

Figyelt kérdés
Sziasztok. Van egy Asus F5SL-AP141 laptopom nem volt sokat használva mert csak "tartalék" valamelyik nap kapcsolnám be erre semmi. 2 nagyon apró pittyenést lehet hallani majd a cd olvasó ugyan úgy 2 és ez ismétlődik ameddig ki nem kapcsolom. Sajnos nem vagyok profi ilyen téren de remélem valaki itt meg tudja fejteni. Aki tudja mi lehet a baja kérem írjon. Előre is köszönöm.

2015. ápr. 28. 15:18
 1/4 Tengor ***** válasza:

Az EZO TV-n talán meg tudják mondani, sőt ott gyógyítják is kézrátétellel.

Komolyan: ennyiből nem lehet megállapítani.

2015. ápr. 28. 15:29
 2/4 A kérdező kommentje:
Most komolyan ha nincs értelmes mondanivalód minek írsz? Lehet valaki már belefutott ilyen problémába is tudja mi okozhatja és hogyan lehet megoldani. Így értelmes választ vártam. Komolytalanul pedig rád is rád férne egy kézrátétel Mr. Viccesnek hiszem magam :)
2015. ápr. 28. 15:49
 3/4 Szirty ***** válasza:

Kedves SchossoW!

A problémát ezer és ezer dolog okozhatja!

Éppen ezért kicsi az esélye hogy ha valaki más járt is már így pont ilyen géppel akkor az meg tudja majd mondani mi volt a baja és ha meg is monda még akkor sem biztos hogy a tiednek is pontosan az a baja.

De ha pontosan az is a baja, akkor mit teszel ha leírja neked hogy az alaplapon BGA tokozású északi hidat cseréltek?

Veszel forrasztó állomást?

Persze a remény hal meg utoljára hogy csak egy gombot kell megnyomni, értem én. De gondolj csak bele az érvelésedbe:

Nem indul a Renault Mégane benzines autóm, az indító teker, de nem indul be. Mi lehet a probléma?

Hátha van valakinek Renault Mégane-ja ami szintén nem indult be?

2015. ápr. 28. 16:08
 4/4 Tengor ***** válasza:
#2, nem vicc volt, irónia.
2015. ápr. 28. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!