Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » ELbasz. Ta a szerviz a tabletem?

ELbasz. Ta a szerviz a tabletem?

Figyelt kérdés

ALCOR ZEST Q813IX tabletet vettem. Elvittem szervibe és egy hónap után visszakaptam. folyton leáll az ANDROID!!! és az inító, com.android.launcher, stb...

Most nézegettem a beállításokat, és FEJLESZTŐKÉNT VAN BEREGISZTRÁLVA A TABLET!!!!! és az van beleírva hogy a termék típúsa : Q813I . Nekem IX-em van, de a tablet szerint sima I. a hátlapon is IX-van. Vigyem vissza?

Rossz szoftvert tettek rá? Ezért visszalehet már kérni a pénzt/illetve cserét kérni más készülékre?

2015. ápr. 26. 17:29
 1/1 A kérdező kommentje:

Most nézem azt is hogy ŐK ROOTOLTÁK A TABOMAT!!!!

A root tudtommal garanciavesztéssel jár, és most tesztelgettem és elrontották az érintőpanlejét.

Most nem akarom javíttatni, szerintetek kérjem vissza a vételárat?

Rossz szoftver, másnak azonosítjamagát a tablet, rootolva van, és elbaxták az érintőpaneljét.

2015. ápr. 26. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!