Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mi a véleményetek az mnc noir...

Mi a véleményetek az mnc noir 30-as,4 Ohmosról?

Figyelt kérdés
30 cm, 4 Ohm, 92dB, 150/300W, 40-es mágnes. Szerintetek lehet belőle hallgatható, szép hangzású hangdobozt építeni otthoni célokra? Tudom mit mondanak az mnc-ről meg sal-ról, de ha valaki épített már velük valamit szívesen várom a tapasztalatokat.
2010. febr. 21. 21:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem hi-fi hangszóró az biztos !! De hogy kinek mi a szép - no az már egy másik téma lehetne. Ha nagyon jó közép és magasad van hozzá, a hangszórókhoz egyedileg méretezett dobozzal és a láda valamint a hangszórók korrekcióját jól ellátó hangváltóval lehet esély rá. De nem házi barkács körülmények között. A hangfrekvenciás mérésekhez műszerek is kellenek és nem árt egy kis jártasság a témában. Bár kívánok sok szerencsét !
2010. febr. 21. 21:23
 2/5 A kérdező kommentje:
Két kisebb zárt dobozt már építettem, egész jók lettek többek szerint is, ezt viszont reflexbe kéne tenni, azt pedig nehezebb jól megcsinálni. Azért kérdezehm, hátha valakinek sikerült egy jó hangdobozt összeállítani vele.
2010. febr. 21. 21:35
 3/5 anonim ***** válasza:

Még egy pár gondolat - folytatom az előzőeket.

Persze minden rendszer annyit tud, amennyit a leggyengébb pontja. A nagy gyártó cégek termékei is elég nagy különbségeket mutatnak. A magyar kínálatban a legjobb a videotonnál a dc2050e volt illetve a preludium, orionnál a hs501. A kapható 70-100ezres kis dobozokat ha nem voltak széthajtva a mai napig megeszik. Persze nem a vaterán árult barkácsolt és házi maszek sufnituningon átesett példányok. A lánc többi eleméhez kell alakítani a hangszóró rendszert, az ár a csillagos ég is lehet.

2010. febr. 21. 21:37
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát igen, ez az. :) Tanuló vagyok, keresetem csak hétvégi alkalmi munkából van valamennyi, szóval olcsón szeretném megúszni. Azért néztem ki ezt az mnc-t, a paraméterei alapján egész tűrhető, csak hát kérdés hogy valósak-e...
2010. febr. 21. 21:52
 5/5 anonim ***** válasza:
MNC paramétereit kár megnézni, ugyis kamu... Tehát ha maga az építés örömet okoz, vágj bele, sokat nem vesztesz nem egy drága darab. De ne várj tőle csodát.
2010. febr. 22. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!