Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Vírust küldtek MSN-en keresztü...

Vírust küldtek MSN-en keresztül ami úgy kezdődik hogy "Nézd meg a képet (és egy link) " Hogyan állítsam le? (Többet olvashatsz lentebb. )

Figyelt kérdés
Mikor belépek az MSN-be hirtelen lefagy az egerem és megnyit minden párbeszédablakot a bejelentkezettekkel aztán elküldi nekik és be is zárja az ablakokat. Mit tegyek ellene? 14/L
2010. febr. 21. 21:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
84%
azonnal újra kell rakni a gépet.vírus írtó nem bír vele.pár nap alatt megöli az egész gépet.én így jártam.ráadásul aki fent van msn partnereid közt azoknak is küldi rendszeresen,független az állapotodtól.ha nem jelentkezel be,akkor is.
2010. febr. 21. 21:06
 2/13 anonim ***** válasza:
68%
Szokj le az msn-ről, használj linuxot, vagy vegyél egy MAC-et....
2010. febr. 21. 21:08
 3/13 anonim válasza:
100%
én amikor rá kattintottam a linkre akkor le töltött valamit és ugyan ezt csinálta, amit le irtál és én ezt ugy oldottam megy, hogy meg kerestem azt a fáljt amit le töltött és ki töröltem, aztán nyomtam egy ctrl+alt+delet-et és meg kerestem a letöltött fálj nevét és le álítottam azt a folyamatot, utánna minden a régi lett :) remélem tuttam segíteni.
2010. febr. 21. 21:12
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is ugyanígy jártam,az egész gépet tönkre vágta,újra kellett telepíteni stb...
2010. febr. 21. 21:29
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyeneknél az a szomorú, hogy sokan be is nyelik hogy amit linkelnek az egy kép, annak ellenére, hogy a .JPG után ott a .EXE kiterjesztés. Nálam be van kapcsolva az ismert kiterjesztések megjelenítése, de akinél nincs, annál meg az a feltűnő, hogy mivel duplakiterjesztéses a fájl, látszik a .JPG (mert ugye az .EXE-t elrejti a végéről), holott ha csak simán egy kép lenne, nem mutatná a kiterjesztést. Ezen érdemes elgondolkodni, mielőtt bárki megnyit bármilyen msn-en linkelt fost.
2010. febr. 21. 21:33
 6/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Az a baj hogy nemrég volt újratelepítve, és pont most töröltem ki azt a fájlt de így se javult meg -.-"

2010. febr. 22. 13:58
 7/13 anonim ***** válasza:
70%

Most kaptam én is egy adagot.A Kur@a anyját annak akinek ez élvezet

VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Szétb@sz az ideg!!!

2010. febr. 22. 14:00
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Bekapcsolás után ne indítsd az msn-t, hanem vezérlőpult, Programok törlése menüpont. Töröld az msn-edet. Egyébként semmit sem fertőz meg. Utána tölts le egy uj msn-t. Mindened vissza fog állni az internetről. Akitől a férget kaptad, tiltsd le, és figyelmeztesd, hogy vírusos a gépe. A beállításokban van olyan lehetőség, hogy letöltheted az msn vírusirtóját. Ha ez megvan, akkor telepítsd.
2010. febr. 25. 19:46
 9/13 anonim válasza:
100%
Telepítsd újra az msn-edet és egy új jelszót is adjál meg, mert több mint valószínű h. feltörték az msn fiókodat. Én ezeket csináltam és megjavult, nekem is ugyanez a gondom volt.
2010. febr. 25. 20:21
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Én is rákattintottam egy olyanra h hahaha foto image4world.....aztán ott egy ismerősöm msn címe. Nekem is mindig lefagy az egerem, meg össze-vissza nyitogatja a párbeszédablakokat, és elküldi nekik a linket, aztán nálam is bezárja.

Most meg van vmi olyan is h damn, so naked pics of yours or maybe the one in pic is similar to you :) ... crazy lol

forbidden-....stb..

De nekem nem tette tönkre a gépem, mint egyik hozzászólónak, és remélem nem is fogja :)

2010. febr. 25. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!