Vírust küldtek MSN-en keresztül ami úgy kezdődik hogy "Nézd meg a képet (és egy link) " Hogyan állítsam le? (Többet olvashatsz lentebb. )
Figyelt kérdés
Mikor belépek az MSN-be hirtelen lefagy az egerem és megnyit minden párbeszédablakot a bejelentkezettekkel aztán elküldi nekik és be is zárja az ablakokat. Mit tegyek ellene? 14/L2010. febr. 21. 21:01
1/13 anonim válasza:
azonnal újra kell rakni a gépet.vírus írtó nem bír vele.pár nap alatt megöli az egész gépet.én így jártam.ráadásul aki fent van msn partnereid közt azoknak is küldi rendszeresen,független az állapotodtól.ha nem jelentkezel be,akkor is.
2/13 anonim válasza:
Szokj le az msn-ről, használj linuxot, vagy vegyél egy MAC-et....
3/13 anonim válasza:
én amikor rá kattintottam a linkre akkor le töltött valamit és ugyan ezt csinálta, amit le irtál és én ezt ugy oldottam megy, hogy meg kerestem azt a fáljt amit le töltött és ki töröltem, aztán nyomtam egy ctrl+alt+delet-et és meg kerestem a letöltött fálj nevét és le álítottam azt a folyamatot, utánna minden a régi lett :) remélem tuttam segíteni.
4/13 anonim válasza:
Én is ugyanígy jártam,az egész gépet tönkre vágta,újra kellett telepíteni stb...
5/13 anonim válasza:
Az ilyeneknél az a szomorú, hogy sokan be is nyelik hogy amit linkelnek az egy kép, annak ellenére, hogy a .JPG után ott a .EXE kiterjesztés. Nálam be van kapcsolva az ismert kiterjesztések megjelenítése, de akinél nincs, annál meg az a feltűnő, hogy mivel duplakiterjesztéses a fájl, látszik a .JPG (mert ugye az .EXE-t elrejti a végéről), holott ha csak simán egy kép lenne, nem mutatná a kiterjesztést. Ezen érdemes elgondolkodni, mielőtt bárki megnyit bármilyen msn-en linkelt fost.
6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Az a baj hogy nemrég volt újratelepítve, és pont most töröltem ki azt a fájlt de így se javult meg -.-"
2010. febr. 22. 13:58
7/13 anonim válasza:
Most kaptam én is egy adagot.A Kur@a anyját annak akinek ez élvezet
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Szétb@sz az ideg!!!
8/13 anonim válasza:
Bekapcsolás után ne indítsd az msn-t, hanem vezérlőpult, Programok törlése menüpont. Töröld az msn-edet. Egyébként semmit sem fertőz meg. Utána tölts le egy uj msn-t. Mindened vissza fog állni az internetről. Akitől a férget kaptad, tiltsd le, és figyelmeztesd, hogy vírusos a gépe. A beállításokban van olyan lehetőség, hogy letöltheted az msn vírusirtóját. Ha ez megvan, akkor telepítsd.
9/13 anonim válasza:
Telepítsd újra az msn-edet és egy új jelszót is adjál meg, mert több mint valószínű h. feltörték az msn fiókodat. Én ezeket csináltam és megjavult, nekem is ugyanez a gondom volt.
10/13 anonim válasza:
Én is rákattintottam egy olyanra h hahaha foto image4world.....aztán ott egy ismerősöm msn címe. Nekem is mindig lefagy az egerem, meg össze-vissza nyitogatja a párbeszédablakokat, és elküldi nekik a linket, aztán nálam is bezárja.
Most meg van vmi olyan is h damn, so naked pics of yours or maybe the one in pic is similar to you :) ... crazy lol
forbidden-....stb..
De nekem nem tette tönkre a gépem, mint egyik hozzászólónak, és remélem nem is fogja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!