Az új Samsung smart tv-hez kapott távirányító nem működik mi tudok ezügyben tenni, gondolok itt a garanciára?
Figyelt kérdés
Kb 2 hónapja vettem Samsung ue6400 de a mai napig nem használtam a saját távirányítóját mert a másik tévénk távirányítóját használtam mert ugyanaz erre ma akartam használni a sajátját és kiderült hogy nem mükodik ezt kicserélik vagy esetleg javítják garanciába?2015. ápr. 24. 23:06
1/3 anonim válasza:
Banális kérdés, de elemcsere megvolt?
2/3 A kérdező kommentje:
A gyári hozzákapott elem de másikkal is próbáltam nem jó,ja és kamerával is megnéztem az infravörös fényt de nem világított.
2015. ápr. 24. 23:55
3/3 anonim válasza:
Ha biztos, hogy nem az elemmel van baj, akkor gondolom kicserélik a távirányítót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!