A KitSound Gravity bluetooth-os hangszóró jól szólaltatja meg a mély basszusokat? Ha nem akkor melyik hangszóró?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 21. 16:45
1/3 anonim válasza:
Nekem ilyen van, szép tisztán szól, ebben az árkategóriában a legtisztább, amit hallottam, viszont a HMDX JAM Plus pici-vel erősebb mélyek tekintetében, de egyiktől se várj az egész szobát megrengető mélyeket, ez el sem várható ilyen kis hangszórók 5 Watt körüli hangteljesítménytől. Én úgy gondolom, hogy a Gravity a maga méretében a lehető legszebben szól és sokkal hordozhatóbb is, mint egy HMDX Jam Plus, mert zsebben is simán elfér a maga keskenyebb, hosszúkásabb méretei miatt.
2/3 anonim válasza:
Mély hangok dinamikus megszólaltatásához egy 400w-os sub reflex bass ládát ajánlok hozza való végfokkal. 50.000ft ból ki is jöhet akár, de ha ragaszkodsz a zsebcigányhifihez vegyél egy JBL Charge 2+t vagy egy Charge 3-at
3/3 anonim válasza:
A bejáratast ne felejtsd el, minden hangszóró jobban szól a bejaratasi időszak után, erről bővebben: google, hangszóró bejáratása
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!