Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Van olyan asztali dvd lejtászó...

Van olyan asztali dvd lejtászó, ami TÉNYLEG lejátssza az avis filmeket?

Figyelt kérdés
mert nekem van egy LG-m, aminek le kellene tudnia, mégsem teszi. elindul a film, aztán nem lehet tekerni sem, és van egy pont ahol megáll, és kész nincs tovább. A dvd-vé konvertálással meg mindig szívok, mert amikor kiírom, a hülye NERO szinte mindig átkonvertál rajta valamit, ami után csúszik a kép és a hang de ez mindegy most. Stóval van jó avi lejátszó?
2010. febr. 21. 10:34
 1/5 anonim válasza:
Nekem van egy szinte teljesen ismeretlen márkájú ( Xoro) dvd lejátszóm,az mindent lejátszik.Ez is bizonyítja hogy nem mindig a márkás a legjobb. :) Én jól elvagyok ezzel :)
2010. febr. 21. 10:48
 2/5 anonim ***** válasza:
nekem is lg m van és minden avi-s filmet visz sőt lent van egy tényleg nonome az is viszi az a fő diviyes legyen és én pendrive-ról nézem mindig
2010. febr. 21. 10:54
 3/5 anonim válasza:

Van. Nekem pl. Millenium, Gaba, Orion...

Hát, eddig se a legtökéletesebb számomra.

Széria számokat ne kérdezz, mert nem tudom, de nekem ez(ek) a véleményem:

Jobbára feliratos avikat nézek. Erre a legjobb a Millenium a fenti márkákból, igaz a hosszú mondatot gyakran rosszul tördeli, nem jeleníti meg a teljes mondatot.

Az Orionnál ilyen probléma nincs, de TV-ből felvett, szélesvásznú avinál nem csak alul felül, hanem baloldalon és jobboldalon is megjelenik egy vibráló csík. Mint, ha nem hagyományos TV-hez való lenne eme fajta.

A Gaba viszonylag jó, visz mindent, azonban a feliratoknál nem kezeli az ékezetes betűket...

Szóval nekem ez a véleményem.

2010. febr. 21. 11:18
 4/5 A kérdező kommentje:
grazie mille:D
2010. febr. 21. 13:06
 5/5 anonim ***** válasza:
nekünk magnavox van, kezel mindent, még a feliratokat is jól, bár néha kicsit belassul a menüje
2010. febr. 21. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!