3 ajtós peugeot 206-ba keresek hangszórókat? Mik a méretek?
havernak átalakítás nélkül bement egy icq 6.2 ami 16,5cm-es és 60mm mélységű,de lehet bemegy a 65mm mélység is gond nélkül.
le kéne venni az ajtópanelt aztán kimérni a dolgokat,ha rakod be a hangszórót akkor úgy is le kell majd venned.
hátra nem kell hangszóró,csak rosszabb lesz vele
a magas sugárzón nincs mit mérni,az megy vagy a tükör háromszögre vagy az A oszlopra.
jaj értem már mit szeretnél a mérettel.
akkor neked olyan biztos a 3szoged hogy van benne kialakítás a magasnak. havernak nem így van azért nem értettem,azt hittem a 3 szögre rá akarod rakni ami egyébként jobb megoldás lenne mert jobb lenne a hangzás.
azt nem tudom megmondani hogy mekkora sugárzónak van benne hely de biztosan nem nehéz leszedni azt a 3szoget és megnézni.
mnc-nek van egy 500ftos magassugárzója amihez nagyon jó magassugárzó tartó jár,ha érdekel kikeresem neked de az csak akkor jó ha kívülről rögzíted rá.
simán megéri azt az 500ftot az a tartó.
mac audiot én nem ajánlom hacsak nem valami komolyabbat tervezel mint pl CFX.
Olcsóbb mac-ek nagyon gagyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!